Utrči u smrt – upucaj zombija

Igricu Utrči u smrt odnosno “Upucaj zombija” možete zaigrati ovdje. Ukoliko vas zanima naša recenzija i ocijena pogledajte ispod igre.

Igra je vrlo jednostavna i možda je nećete igrati cijelu vječnost! Ali je odlična za kratku zabavu. Kao i svaka pucačina, uperi pištolj u metu i kikni. Zvuči jako jednostavno, a u početku i je! No kada najezda zombija krene prema vama, a metaka ponestane… Što bi rekao Mike Tyson, svi imamo plan, dok ne dobijemo šaku u glavu. Ili u ovom slučaju, svi imamo plan dok hrpa zombija ne krene na nas. Može se igrati i putem mobitela, iako nije toliko zabavna na malom ekranu.

Gledajući iz perspektive recenzije, imam osjećaj da je ovdje propušten veliki potencijal. Muzika je doslovno očajna i nikako ne odgovara uz ovakvu tematiku igre. Priča? Koja priča? Odjednom se pojavite na polju i prema vama trče neke sjene. Jedna nalikuje na zombija, a druga je više manje nega vrsta čudovišta. Jedina priča koju ovdje imate je da vas žele raskomadati, a vi ih trebate spriječiti. Za 5 minuta zabave će i to biti dovoljno, ali definitivno se moglo poraditi u tom segmentu.

Grafika i nije toliko loša obzirom na ostale igre, tako da je igra dobila jednu nategnutu 3. Čisto iz razloga što za ovaj tip igre i ova grafika može poslužiti. Samo pogledajte koliko je zabavan Clear Vision serijal i sve će vam biti jasno. S druge strane imamo igre kao Snipedown, gdje su se potrudili oko grafike, pa to na trenutke izgleda još gore.

Run into death, ili kako sam je ja nazvao “Upucaj zombija” (jer… hej, ne trčim ja nego čudovišta. Ili sam ja “smrt” pa zombiji trče prema meni?) ima jednu dozu napetosti kada ponestaje metaka, a zlih momaka je sve više i više. Međutim kao i u ostalim segmentima i ovdje se moglo puno bolje napraviti. Gdje su napredna oružja? Gdje su ekstra bodovi za headshot? Gdje su “health packs”?

Utrči u smrt - upucaj zombijaIgrice
  • 2
  • 1.6 K