Nova web stranica

Došao je i taj dan! Nakon skoro 6 godina, odlučio sam proslaviti novu godinu i skori rođendan web stranice u novom izdanju. Početkom 2012 smo krenuli, a kako je stranica izgledala tada (i sve ove godine) od sada jedino možete vidjeti na Web arhivi. Tada su najigranije igre bile Earn To Die, Turnir u streličastvu i Turbo uturka. Turbo utrka je dobila i drugi nastavak, a Earn To Die se pretvorio u zaista popularni serijal!

Kako je stranica u posljednje vrijeme bila poprilično zapuštena, neke igrice nisu radile te sam ih morao ukloniti. No one koje jesu radile, možete biti sigurni da se i dalje nalaze na stranici. Pokušao sam zadržati što je više moguće starog sadržaja i navigacije, kako se nebiste morali dugo navikavati na novi dizajn. Ali isto tako, nisam htio da promjena bude isključivo promjene radi. Tako da sam između ostalog dodao sekciju “novosti i recenzije” gdje ćemo povremeno napisati važnu novost ili recenziju neke igre. O kakvim će točno novostima i recenzijama biti riječ još uvijek nisam siguran jer mi je želja to prilagoditi vama. Ali u startu planiramo krenuti sa novostima i recenzijama iz svijeta igara i eventualno nešto od opreme. Ipak se te igrice na nečemu i trebaju igrati, tako da je i taj dio u planu.

Naravno, ako bude novosti vezanih uz samu stranicu, to ćemo isto objaviti ovdje. Na taj način više neće biti iznenađenja poput ovoga sa novom web stranicom 🙂 nego će biti najava. Nadam se da je iznenađenje ipak pozitivno jer sam se dosta potrudio oko programiranja, dizajna i unosa igrica i ostalog sadržaja. No najbitnije, htio sam stvoriti temelj za naredne godine. Prijašnja web stranica nije bila napravljena na sustavu za upravljenje sadržajem (za one malo iskusnije, to bi bio WordPress) te se bilo kakva izmjena morala raditi ručno! Što je ujedno i razlog zašto su izmjene, popravci, dodaci i nove igrice bila rijetka pojava! Sve je zahtjevalo izuzetno puno vremena, a kako prihoda od stranice gotovo da i nije bilo, sve se svelo na povremeni entuzijazam.

Gdje su igrice za dvoje?

Pa krenimo sa novostima. Gdje su igrice za dvoje? Jedna od popularnih kategorija na našoj stranici koju ste vi odabrali svojim igranjem je kategorija igrice za dvoje. Ta kategorija svakako i dalje postoji i nalazi se ovdje. Sve igrice koje su bile unutar kategorije se i dalje nalaze tamo, osim onih koje nisu radile. Trudio sam se maksimalno popraviti koje sam mogao, no koje nisam uspio, te sam morao izbrisati. Dobra vijest je da u narednim mjesecima svakako možete očekivati nove igrice za dvoje unutar te kategorije.

Što je s drugim kategorijama?

Sve je ostalo na mjestu, kategorije i dalje postoje. Izbornik možda više nije na vrhu stranice, već se nalazi lijevo, ali sadržaj je ostao uglavnom isti. Odlučio sam preseliti izbornik lijevo kako bi u budućnosti lakše dodavali još kategorija, novosti i igara bez gubitka preglednosti. Prilikom testiranja izbornika na obje pozicije na većim i manjim ekranima sam uz savjete mog tima ipak odabrao ovu opciju.

Što još dolazi s novim Igrice24Sata.com?

Najveća novost je sadržaj kojeg će u naredne mjesece biti sve više. Ne samo novih igrica nego i novih kategorija i recenzija. Kao što sam napisao u početku teksta, stranica sada ima sekciju novosti i recenzije. Neka to ostane malo iznenađenje koje ćete polako otkrivati u narednim mjesecima. Na staroj stranici su bile i slike za pozadinu, koje su i dalje tu! Mislimo da je vrijeme da i to osvježimo, tako da zavirite i u tu rubriku. Javite nam vaše omiljene igre i junake, a mi ćemo preko naših partnera pronaći najbolje slike za pozadinu.

Stranicu sam uz pomoć svog tima radio mjesecima u slobodno vrijeme i zaista se nadamo da vas nismo razočarali. A ako i jesmo, imajte na umu da je ovo samo temelj na kojem ćemo puno lakše daljnje unaprijeđivanje stranice raditi. Ako imate neki komentar, prijedlog ili molbu, svakako mi se javite preko kontakt forme na stranici. Zahvaljujem vam se od srca na povjerenju i što igrate igrice na igrice24sata.com, a zauzvrat ću dati sve od sebe kako bi to iskustvo bilo najbolje moguće.

Nova web stranicaIgrice
02

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *